Грудень - час яскравих вогнів, запаху мандаринів і, звісно, святкових закусок. Якщо ви шукаєте щось ефектне, але при цьому просте в приготуванні, зверніть увагу на шапочки - міні-закуски, які немов створені для новорічного столу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВони не тільки красиво виглядають, а й вибухають смаком: ніжна паста з креветками, свіжість зелені і пікантність крабових паличок створюють справжню феєрію смаків.
Інгредієнти:
- Ікорна паста з креветками
- Яйця – 3 шт.
- Крабові палички – 1 упаковка
- Ікра червона – 1 банка
- Тарталетки – 1 упаковка
- Зелень для прикраси
Приготування:
-
Підготовка інгредієнтів. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо, крабові палички нарізаємо дрібними кубиками, зелень дрібно рубаємо.
-
Створюємо ікорну масу. Змішуємо яйця, крабові палички, ікорну пасту та зелень до однорідної маси.
-
Формуємо основу. У кожну тарталетку викладаємо шар червоної ікри, немов святковий килим для майбутньої "шапочки".
Ікорні шапочки, кадр з відео -
Робимо шапочки. Зверху акуратно формуємо "шапочки" із ікорної маси. Можна використовувати кондитерський мішок для більш обережної форми.
Ікорні шапочки, кадр з відео -
Прикрашаємо та подаємо. Декілька гілочок зелені — і ваші міні-свята готові до столу! Подавати краще одразу, щоб тарталетки не розмокли.
Ці шапочки - ідеальний варіант, якщо хочеться здивувати гостей і при цьому не провести весь вечір на кухні. Ніжні, яскраві, святкові вони моментально стануть зіркою вашого новорічного столу.
Нагадаємо про новорічний рецепт, який зникає зі столу швидше за бутерброди з ікрою: закуска з хамона і хурми.
Раніше ми писали про різдвяні мафіни: красиві, стильні та смачні, рецепт для святкового столу.