Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6-8

Інгредієнти:

4 ст. л. рослинного масла
500 г фаршу з високоякісного яловичого м'яса
500 г стейка з високоякісного яловичого фаршу
1 білий лу
1 червоний лук
2 палички селери
1 ст. л. сушених пластівців чилі
½ ст. л. порошку чілі
2 ч. л. сушеного орегано
3 ст. л. світло-коричневого цукру
2 х 400 г банок нарізаних помідорів
500 мл яловичого бульйону
1 х 400 г квасоля
1 х 400 г чорноока квасоля
морська сіль і мелений чорний перець
75 г звичайного шоколаду, мінімум 70% какао
пучок свіжого коріандру
Для подачі
варений рис
8 ст. л. вершкового крему
4 цибулини, обрізані

Популярні новини зараз
Важливо для кожного пенсіонера: українців попередили про зміни Головне за 20 липня: скасування субсидій, різке здорожчання хліба, спека 50 градусів та винні буряти у путіна Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках Графіки більше не застосовуються: де в Україні скасували відключення світла
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо дві столові ложки олії у великий сковорідці з жорсткою кришкою.

2. Обсмажуємо кубики з яловичини з начинкою.

3. Додаємо ще одну столову ложку масла в каструлю і додаємо яловичий фарш, обсмажуючи до повного обсмажування. Видаляємо фарш зі сковороди з допомогою щілинної ложки і відкладаємо в сторону стейк з яловичини.

4. Додаємо решту столову ложку масла в сковороду і обсмажуємо білий цибулю, червоний цибулю і селеру протягом 3-4 хвилин або поки цибуля не пом'якшиться, але не підсмажиться.

5. Перемішуємо в чилі пластівцях, порошку чилі і орегано. Готуємо ще дві хвилини.

6. Повертаємо кубики і фаршировану яловичину на сковорідку, потім перемішуємо в цукрі, нарізаних помідори, яловичині, квасолі і черноглазых горох. Доводимо суміш до кипіння, потім зменшуємо тепло до тих пір, поки суміш не стане киплячій. Накриваємо кришкою і продовжуємо варити на повільному вогні протягом 2-3 годин. (В якості альтернативи, попередньо розігріваємо духовку до 140 °, щоб варити в жаростійкої тарілці протягом такого ж часу).

7. Перед тим, як подавати, змішуємо чилі з подрібненими морськими пластівцями і свежесмолотым перцем. Перемішуємо в шоколаді до тих пір, поки він не розтане, а потім перемішуємо в рубленому кориандре.

8. Подаємо чилі з мискою з приготованого на пару рису.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашньої гранолы.