Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г свіжих твердих тофу
2 ст. л. арахісової олії
1 см імбиру нарізаний
200 г капусти
1 ст. л. рисового вина
1 ст. л. рисового оцту
½ ч. л. сушених пластівців чилі
приготований рис
Для маринаду:
1 ст. л. тертого імбиру
1 ч. л. темного соєвого соусу
2 ст. л. легкого соєвого соусу
1 ст. л. коричневого цукру

Популярні новини зараз
Немає грошей, але є борг: як ТЦК стягуватимуть штрафи з ухилянтів Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

Приготування:

1. М'яко наколюємо декілька отворів у тофу з допомогою зубочистки, а потім нарізати кубиками.

2. Змішуємо інгредієнти маринаду разом в мисці і кидаємо в шматки тофу. Відкладаємо в сторону маринувати протягом 10-15 хвилин.

3. Нагріваємо сковороду на високій температурі і додаємо половину масла арахісу. Коли масло починає диміти, додаємо скибочки імбиру і обсмажуємо протягом декількох секунд. Додаємо капусту і смажте протягом 1-2 хвилин. Додаємо трохи води, щоб створити пар і варимо ще 2 хвилини. Коли листя в'януть, а стебла готуються, але все ще трохи хрусткі, приправляємо сіллю і переносимо на сервірувальне блюдо.

4. Промиваємо котел з опуклим днищем під холодною водою, потім знову розігріваємо його і додаємо масло, що залишилося. Додаємо шматки тофу (зберігаючи маринадних рідина) і обсмажуємо протягом 5-10 хвилин. Посипаємо чілі пластівцями і добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пряників.