Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г печериць

Популярні новини зараз
Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
Показати ще

2 помідора

2 ст. л. лимонного соку

1 маринований перець

100 г руколи

1 ст. л. оцту

сіль за смаком

100 г сиру пармезан

100 г зеленого базиліка

Приготування:

1. Гриби промиваємо, очищаємо і нарізаємо маленькими шматочками. Збризкуємо лимонноым соком.

2. Для соусу нарізаємо базилік, помідори, перець. Змішуємо оливкове масло і оцет. Додаємо в суміш базилік, помідори і маринований перець. Солимо за смаком. Ретельно перемішуємо.

3. Готовий соус виливаємо на тарілку, зверху викладаємо гриби і руколу. При подачі прикрашаємо ломтиками пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса по-французьки з грибами.