Скоро Новий рік, багато дівчат вже задумалися про те, що пора скинути кілька зайвих кіло. А хтось, навпаки, боїться набрати зайвого. Рецептом корисного салату поділилася ведуча шоу "Зважені та щасливі" Мирослава Ульяніна. Повідомляє Clutch.

Такий зимовий салат неймовірно смачний, поживний, і головне — дієтичний, а значить можна сміливо їсти, не переживаючи за фігуру.

Що знадобиться:

  • Кус-кус – 100 гр;
  • Буряк – 1 шт;
  • Моркву – 1 шт;
  • Зелений горошок – 50 гр;
  • Зелень – за смаком.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дуже легкий і смачний салат. Калорійності страви додасть кус-кус: його не треба варити, а просто залити гарячою водою і залишити на 5 хвилин. Сирий буряк дрібно порізати, моркву нарізати соломкою. Викласти рукколу в тарілку, додати кус-кус, трохи горошку, і нарізані овочі.

"Взимку хочеться їсти більше, ніж влітку. Це пов'язано з тим, що сповільнюється обмін речовин. Хочеться латте з круасаном, пиріжок або печиво. Отже, що нам просто не вистачає жирів, яких потрібно додати в свій раціон. Наприклад, вдень з'їсти 40 грам горіхів, столову ложку рослинної олії холодного віджиму або авокадо. Це допоможе їсти менше солодкого і не хотіти їсти", — вважає ведуча і консультант з харчування Мирослава Ульяніна.

Нагадаємо, рецепт шпинату у вершковому соусі, для тих, хто стежить за фігурою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", брокколі з лимоном на пару це відмінний рецепт для тих, хто стежить за фігурою.

Також "Знай.uа" писав, смачний і корисний рецепт цукіні з сиром.