Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

чорний перець горошком за смаком

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

800 г філе індички

800 г свинини

3 яблука

2 цибулини

3 головки часнику

5 ст. л. соєвого соусу

4 лаврових листа

1 ст. л. цукру

сіль за смаком

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Ріжемо м'ясо на дрібні шматочки. Додаємо цибулю півкільцями і подрібнений часник. Додаємо соєвий соус, лавровий лист, олію, цукор, сіль і перець. Залишаємо на 10 хвилин щоб промаринувати.

2. Яблука розрізаємо на 8 часточок, попередньо очистивши від насіння.

3. Викладаємо м'ясо на деко, зверху кладемо яблука. Ставимо в духовку, розігріту до 250 градусів і випікаємо до готовності близько 45 хвилин. Перед подачею розрізаємо на порції і прикрашаємо часточками яблук.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного капкейка з кремом ганаш.