Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе баранини

Популярні новини зараз
Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення "Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Показати ще

4 головки цибулі

50 г баранячого сала

2 склянки рису

4 склянки води

½ склянки топленого масла

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. Воду доводимо до кипіння і вливаємо половину масла, всипаємо рис і варимо на слабкому вогні без кришки, поки вода не випарується. Потім поливаємо другою половиною масла, накриваємо кришкою і тримаємо на слабкому вогні до повної готовності.

2. Баранину пропускаємо через м'ясорубку, змішуємо з цибулею, сіллю і перцем. Потім обсмажуємо в салі, заливаємо збитими яйцями і запікаємо в духовці.

3. При подачі на стіл рис викладаємо гіркою на блюдо, зверху кладемо запечений фарш.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих вареників в мікрохвильовці.