Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

½ гарбуза

Популярні новини зараз
Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Показати ще

200 мл вершків

сіль і зелень за смаком

10 шт. тигрових креветок

3 зубчики часнику

перець за смаком

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нарізаємо гарбуз на квадратні шматки. Варимо до розм'якшення, додаємо зелень і часник. Після того як гарбуз буде готовий, подрібнюємо його до стану пюре, додаємо вершки і ставимо на маленький вогонь на кілька хвилин.

2. У той же час на вершковому маслі і часнику смажимо креветки протягом декількох хвилин.

3. У тарілку кладемо креветки, а зверху наливаємо суп. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного торта з домашньої пастилою.