Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

½ гарбуза

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

200 мл вершків

сіль і зелень за смаком

10 шт. тигрових креветок

3 зубчики часнику

перець за смаком

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нарізаємо гарбуз на квадратні шматки. Варимо до розм'якшення, додаємо зелень і часник. Після того як гарбуз буде готовий, подрібнюємо його до стану пюре, додаємо вершки і ставимо на маленький вогонь на кілька хвилин.

2. У той же час на вершковому маслі і часнику смажимо креветки протягом декількох хвилин.

3. У тарілку кладемо креветки, а зверху наливаємо суп. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного торта з домашньої пастилою.