Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

½ гарбуза

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед В українців перевірять житло – прийдуть додому
Показати ще

200 мл вершків

сіль і зелень за смаком

10 шт. тигрових креветок

3 зубчики часнику

перець за смаком

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Нарізаємо гарбуз на квадратні шматки. Варимо до розм'якшення, додаємо зелень і часник. Після того як гарбуз буде готовий, подрібнюємо його до стану пюре, додаємо вершки і ставимо на маленький вогонь на кілька хвилин.

2. У той же час на вершковому маслі і часнику смажимо креветки протягом декількох хвилин.

3. У тарілку кладемо креветки, а зверху наливаємо суп. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бісквітного торта з домашньої пастилою.