Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

200 мл води

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

100 г вершкового масла

150 г борошна

3 яйця

150 г вершкового сиру

70 г цукрової пудри

100 мл вершків

1 ванільний стручок

5 г цукру

5 г солі

Приготування:

1. У сотейнику нагріваємо воду, додаємо сіль, цукор і вершкове масло.

2. Коли вода закипить додаємо борошно. Швидко замішуємо тісто з допомогою дерев'яної ложки. Там не повинно бути грудок.

3. Потім по одному додаємо в тісто яйця. Тісто має вийти гладким і тягучим.

4. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і акуратно робимо невеликі кульки на деко. Запікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 15-20 хвилин.

5. Далі в міксері збиваємо вершки і цукрову пудру, а також насіння ванілі. Потім лопаткою вмішуємо вершковий сир.

6. Готові профітролі разредаем на половинки, кладемо в кожну креми накриваємо верхній. При подачі прикрашаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколоадно-горіхових карамельок.