Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3

Інгредієнти:

200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику
1 ст. л. кмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти

Приготування:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

1. Зливаємо і промиваємо нут.

2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, кмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.

3. Додаємо лимонний сік, часник, кмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.

4. Посипаємо паприкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вареників з сиром.