Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Показати ще

2 ч. л. розпушувача

¼ ч. л. солі

2 ст. л. цукру

2 яйця

2 склянки молока

2 ст. л. топленого масла

Приготування:

1. Збиваємо яйця з сахром і сіллю до появи піни.

2. Додаємо склянку молока, добре збиваємо вінчиком, поступово всипаємо борошно, постійно розбиваючи грудочки віночком.

3. Повторюємо те ж саме додавши склянку молока і борошна.

4. Вливаємо топлене вершкове масло.

5. Додаємо розпушувач в тісто і ще раз ретельно перемішуємо. Залишаємо постояти хвилин 10, розігріваючи за цей час сковороду.

6. Смажимо панкейки на середньому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого паштету з вершками.