Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 мл білого сухого вина

Популярні новини зараз
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
Показати ще

100 г цукру

½ склянки води

1 паличка кориці

3 гвоздики

1 апельсин

Приготування:

1. Змішуємо в маленькій каструлі воду і прянощі з цукром. Додаємо часточки апельсина і ставимо на середній вогонь.

2. Помішуючи, доводимо до кипіння і проціджують.

3. Змішуємо вино з приготованим відваром і розігріваємо на середньому вогні, не доводячи до кипіння.

4. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникового соусу.