Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 мл білого сухого вина

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

100 г цукру

½ склянки води

1 паличка кориці

3 гвоздики

1 апельсин

Приготування:

1. Змішуємо в маленькій каструлі воду і прянощі з цукром. Додаємо часточки апельсина і ставимо на середній вогонь.

2. Помішуючи, доводимо до кипіння і проціджують.

3. Змішуємо вино з приготованим відваром і розігріваємо на середньому вогні, не доводячи до кипіння.

4. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникового соусу.