Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

750 мл білого сухого вина

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

100 г цукру

½ склянки води

1 паличка кориці

3 гвоздики

1 апельсин

Приготування:

1. Змішуємо в маленькій каструлі воду і прянощі з цукром. Додаємо часточки апельсина і ставимо на середній вогонь.

2. Помішуючи, доводимо до кипіння і проціджують.

3. Змішуємо вино з приготованим відваром і розігріваємо на середньому вогні, не доводячи до кипіння.

4. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникового соусу.