Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г кіноа
50 мл оливкової олії
3 зубчики часнику
200 г печериць
½ пучка петрушки
1 голівка білої цибулі
500 мл курячого бульйону
Приготування:
1. Обсмажуємо дрібно нарізані печериці на оливковій олії до появи грибного запаху. Додаємо цибулю і смажимо його, поки той не стане м'яким.
2. Додаємо кіноа і подрібнений часник. Обсмажуємо пару хвилин.
3. Заливаємо бульйон і варимо протягом 15 хвилин, постійно помішуючи. Перед самим кінцем додаємо рубану петрушку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рогаликів з шинкою.