Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг яловичини

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат
Показати ще

2 головки цибулі

оливкова олія за смаком

6 яєць

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо дрібно м'ясо. Цибулю подрібнюємо в блендері. Потім все змішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.

2. Ліпимо біфштекси діаметром 7 см. Обсмажуємо на добре нагрітій сковороді з оливковою олією. За 5 хвилин до готовності накриваємо кришкою.

3. Готуємо яєчню щоб жовтки залишилися цілими.

4. Викладаємо м'ясо на тарілку, на кожну кладемо по яєчні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі з вершками і пармезаном.