Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг яловичини
2 головки цибулі
оливкова олія за смаком
6 яєць
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо дрібно м'ясо. Цибулю подрібнюємо в блендері. Потім все змішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.
2. Ліпимо біфштекси діаметром 7 см. Обсмажуємо на добре нагрітій сковороді з оливковою олією. За 5 хвилин до готовності накриваємо кришкою.
3. Готуємо яєчню щоб жовтки залишилися цілими.
4. Викладаємо м'ясо на тарілку, на кожну кладемо по яєчні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі з вершками і пармезаном.