Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг яловичини

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Показати ще

2 головки цибулі

оливкова олія за смаком

6 яєць

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо дрібно м'ясо. Цибулю подрібнюємо в блендері. Потім все змішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.

2. Ліпимо біфштекси діаметром 7 см. Обсмажуємо на добре нагрітій сковороді з оливковою олією. За 5 хвилин до готовності накриваємо кришкою.

3. Готуємо яєчню щоб жовтки залишилися цілими.

4. Викладаємо м'ясо на тарілку, на кожну кладемо по яєчні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт брокколі з вершками і пармезаном.