Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

щіпка кориці

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

500 г сиру

1 кг яблук

1 ч. л. розпушувача

200 г маргарину

1,5 склянки цукру

2 склянки борошна

100 г сметани

4 яйця

Приготування:

1. Для тіста 3 жовтка розтираємо з 0,5 склянки цукру, потім розтираємо з розм'якшеним маргарином, додаємо борошно, розпушувач. Вимішуємо руками густе тісто. В кінці вмішуємо в нього сметану, скачуємо в кулю, накриваємо і ставимо в холодильник на пів години.

2. Перетираємо сир, змішуємо з 1/3 склянки цукру і 1 жовтком.

3. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо тонкими скибочками. Тісто тонко розкачуємо на противені, по краях робимо бортики. Рівномірно розмазуємо сирну начинку, на неї красиво укладаємо шматочки яблук, посипаємо корицею. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо 30-40 хвилин.

4. Поки пиріг печеться, збиваємо білки з цукром в густу піну.

5. Виймаємо трохи недопечений пиріг і укладаємо білкову піну на яблука рівномірно, розрівнюємо і знову ставимо в гарячу духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки по-італійськи.