Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячих сердечок

Популярні новини зараз

Москаль накинувся на Кравчука на очах мільйонів українців: "За гроші на*ердить у церкві!"

Томна Ані Лорак показала, як розслабляється на ліжку, ці форми затьмарять голлівудських зірок

Головне за неділю, 22 листопада: скандал у ПриватБанку, дивна заборона поліції і Цимбалюк гоцав голяка на "Танцях з зірками"

Українці отримають одноразову допомогу від держави: названо категорії осіб та послуг

Показати ще

1 головка цибулі

1 морква

1 склянку води

½ склянки рослинного масла

Приготування:

1. Сердечка ретельно промиваємо під проточною водою. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо в ній сердечка протягом 5-7 хвилин. Коли утворюється скориночка, наливаємо пів склянки води і тушкуємо 15-20 хвилин, регулярно помішуючи.

2. Очищаємо цибулю та моркву і нарізаємо тонкими півкільцями. Коли майже вся вода випарується, доливаємо 2 ст. л. масла і висипаємо в сковороду овочі. Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Солимо й додаємо приправи за смаком.

3. Подаємо страву відразу ж, поки гаряче.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яйця в кошику.