Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячих сердечок

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

1 головка цибулі

1 морква

1 склянку води

½ склянки рослинного масла

Приготування:

1. Сердечка ретельно промиваємо під проточною водою. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо в ній сердечка протягом 5-7 хвилин. Коли утворюється скориночка, наливаємо пів склянки води і тушкуємо 15-20 хвилин, регулярно помішуючи.

2. Очищаємо цибулю та моркву і нарізаємо тонкими півкільцями. Коли майже вся вода випарується, доливаємо 2 ст. л. масла і висипаємо в сковороду овочі. Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 5-7 хвилин. Солимо й додаємо приправи за смаком.

3. Подаємо страву відразу ж, поки гаряче.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яйця в кошику.