Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 лимон

Популярні новини зараз

Ведуча 1+1 Алла Мазур показала свою надійну опору у боротьбі з онкологією: "Не дозволив мені здатися"

Соломія Вітвіцька заговорила про рак слідом за Аллою Мазур: "Діагноз підтверджено"

Відкрита сукня Тіни Кароль зрадницьки оголила складочки на боках: "Немає слів"

Заробітчанин присоромив українців за кордоном, правда очі коле: "Дружина спить з третім"

Показати ще

70 г солодкої червоної цибулі

320 г консервованого тунця

840 г квасолі

35 г листя м'яти

1 ч. л. червоного перцю пластівцями

½ ч. л. чорного перцю

сіль і оливкове масло за смаком

Приготування:

1. Дрібно нарізану червону цибулю кладемо в миску і скроплюємо лимонним соком. Перемішуємо.

2. Тунця кладемо в миску, попередньо злив з нього олію. Додаємо квасолю і акуратно перемішуємо.

3. Додаємо цибулю, натерту цедру лимона і залишився вичавлений сік, м'яту, пластівці червоного перцю, чорний перець і сіль. Скроплюємо оливковою олією і ретельно перемішуємо.

4. Перед подачею охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадній манної каші з банановим мусом.