Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

2 ч. л. пекарського порошку

1,25 ч. л. меленої кориці

½ ч. л. соди

½ ч. л. меленого імбиру

0,125 ч. л. меленої гвоздики

200 г вершкового масла

1 стакан коричневого цукру

1,25 ч. л. ванільного екстракту

2 яйця

65 г волоських горіхів

150 г вершкового сиру

½ ч. л. солі

1 склянка цукрової пудри

1.5 склянки яблучного пюре

Приготування:

1. Для тіста змішуємо в мисці борошно, пекарський порошок, соду, сіль, імбир, гвоздику і корицю.

2. В іншій мисці збиваємо міксером масло, ваніль і коричневий цукор до однорідності. Додаємо 1 яйце збиваємо, додаємо ще 1 яйце і знову збиваємо.

3. Далі вливаємо яблучне пюре і продовжуємо збивати міксером до однорідності. Додаємо суміш яєць, яблучного пюре і масла в миску з борошном і збиваємо міксером на повільній швидкості. Потім додаємо подрібнені волоські горіхи і продовжуємо збивати, поки всі рівномірно не змішається.

4. Викладаємо тісто у форму для випічки. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо протягом 40-45 хвилин.

5. Поки пиріг остигає, взбиваємо міксером вершковий сир і масло (3 ст. л.) і ванільний екстракт. Коли маса стане повітряної додаємо пів ч. л. кориці, цукрову пудру і збиваємо міксером на повільній швидкості.

6. Викладаємо крем на поверхню пирога і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти з картоплею.