Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

150 г білого хліба

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

150 г салату романо

4 яйця

70 г сырокопченной грудинки

½ лимона

2 зубчики часнику

25 г сиру пармезану

25 мл оливкової олії

Приготвление:

1. Очищаємо і дрібно нарізаємо 0,5 часнику, з хліба зрізаємо шкірку, рвемо на шматочки.

2. Викладаємо на деко хліб, злегка скроплюємо оливковою олією, посипаємо часником, мелимо, перчимо і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 7 хвилин.

3. Яйця варимо в киплячій воді протягом 5 хвилин.

4. Натираємо пармезан пластівцями, бекон дрібно нарізаємо, видавлюємо сік лимона.

5. Раздавлюємо, очищаємо і розтираємо в пасту, часник, змішуємо з оливковою олією і лимонним соком, перчимо. Яйця очищаємо і нарізаємо на 4 частини.

6. Салат викладаємо в тарілку, заливаємо заправкою і перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.