Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 картоплі

Популярні новини зараз
Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Кабмін звільнив від мобілізації 133 "важливі" структури: люди назвали це "офіційною війною для бідних" Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші
Показати ще

1 склянка горохової суміші

100 г бекону

1 зубчик часнику

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

1 головка цибулі

Приготування:

1. Горох промиваємо і перекладаємо в каструлю, заливаємо літром води, солимо, перчимо, доводимо до кипіння і варимо протягом години на повільному вогні під кришкою.

2. По закінченню години додаємо в каструлю нарізану невеликими шматочками картоплю.

3. Дрібно нарізаємо часник і цибулю викладаємо на сковороду і підсмажуємо на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Смужки бекону нарізаємо впоперек і додаємо до цибулі і часнику, підсмажуємо до потрібної міри рум'яності.

4. Коли картопля готова, то робимо з цієї суміші пюре прямо у каструлі.

5. Готовий суп гарненько перемішуємо, знімаємо з плити і даємо трохи постояти під кришкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти.