Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

150 г борошна

Популярні новини зараз
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

150 г цукру

3 яйця

1 ч. л. розпушувача

5 ст. л. апельсинового соку

1 ч. л. ванільної есенції

250 г вершкового сиру

2 ст. л. ванільного цукру

150 г вершкового масла

50 г білого шоколаду

Приготування:

1. За годину до готування дістаємо масло. Коли воно стане м'яким, збиваємо його міксером, додавши цукор, продовжуючи збивати 2-3 хвилини. Додаємо по 1 яйця, ванільний екстракт, апельсиновий сік, добре збиваємо. Просіваємо борошно і розпушувач, перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Формочки змащуємо маслом, наповнюємо їх тістом і випікаємо протягом 15-20 хвилин.

3. Коли капкейки охолонуть, прикрашаємо кремом. Шоколад розтоплюємо, остуджуємо, змішуємо з вершковим сиром і ванільним цукром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з сочевиці з гірчичним соусом.