Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білокачанної капусти

Популярні новини зараз
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Показати ще

2 баклажана

2 цибулини

1 морквина

4 помідора

4 картоплі

300 г курячої печінки

сіль і перець за смаком

2 лаврових листа

2 солодких перцю

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.

2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.

3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.

4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.

5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.

6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного крему для торта і капкейків.