Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білокачанної капусти

Популярні новини зараз
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни Черги на АЗС і порожні баки: водіїв готують до дефіциту пального - які причини Українці можуть заощадити на оплаті газу до 1000 грн: що для цього треба Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
Показати ще

2 баклажана

2 цибулини

1 морквина

4 помідора

4 картоплі

300 г курячої печінки

сіль і перець за смаком

2 лаврових листа

2 солодких перцю

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Овочі нарізаємо довільно. Викладаємо їх у казан.

2. Нарізаємо капусту. У казані нагріваємо олію. Викладаємо капусту в казан. Солимо, перемішуємо і накриваємо казан кришкою.

3. Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо, кладемо в казан і перемішуємо.

4. Те ж саме робимо з цибулею, перцем, морквою і помідорами.

5. Далі кладемо картоплю і печінку. Якщо овочі дадуть мало соку додаємо трохи води або бульйону. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо ще раз.

6. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного крему для торта і капкейків.