Рецепт американського журавлинного соусу з трьома видами цитрусових відмінно підходить до запеченого в духовці м'яса і птиці. Готувати його дуже просто, впорається будь-яка господиня. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди. Про це повідомляє Clutch.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля того щоб надати м'ясу пікантний смак хочемо запропонувати рецепт ягідного соусу з мандаринами, лимоном і лаймом.
Склад:
- Журавлина — 450 г
- Цукор — 115 г
- Мандарин — 1 шт.
- Лимон — 1 шт.
- Лайм — 1 шт.
- Вода — 2 ст. ложки
Спосіб приготування:
- Очистіть цедру цитрусових, наріжте тонкими смужками. М'якоть поріжте.
- Розведіть в каструлі цукор з водою, дайте йому закипіти і прокип'ятіть декілька хвилин до розчинення. Додайте цедру і м'якоть. В тому ж режимі прокип'ятіть ще хвилину.
- Додайте журавлину і кип'ятіть суміш 5-7 хвилин.
- Подавайте журавлинний соус охолодженим.
Нагадаємо, рецепт найніжнішого сирного крем-супу з горохом.
Як повідомляв портал "Знай.uа", цей традиційний рецепт супу з капусти не залишить вас байдужими.
Також "Знай.uа" писав, рецепт легкого салату з королівськими креветками.