Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків Відключення світла і сильні морози: як будуть діяти графіки Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
Показати ще

½ ч. л. солі

4 ст. л. вершкового масла

60 г тертого сиру пармезан

¼ склянки вершків

велика сіль за смаком

перець за смаком

кунжут за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Вистилаємо деко пергаментом і злегка присипаємо борошном.

2. У комбайн кладемо вершкове масло, борошно, сир і сіль. Добре перемішуємо. Додаємо вершки і вимішуємо до стану тіста, за необхідності додаючи ще вершки.

3. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутник і ножем для піци або фігурним ножем нарізаємо на маленькі квадрати. Викладаємо на деко і посипаємо сіллю, перцем і кунжутом.

4. Випікаємо до золотистого кольору приблизно 12 хвилин. Перекладаємо на блюдо і злегка охолоджуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печених яблук з сиром та родзинками.