Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 курка

5-6 ст.л. майонезу

Популярні новини зараз
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози Дедлайн – 20 квітня: "Газмережі" попередили українців про обов'язкову процедуру Штраф, позбавлення прав та в’язниця: які слова заборонено говорити поліції Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Показати ще

3-4 зубчики часнику

3 ст.л. лимонного соку

2 ч.л. лимонної цедри

сіль та перець за смаком

1-2 ст.л. спецій для курки

Приготування:

1. Курку промиваємо і просушуємо. Змішуємо в мисці майонез, подрібнений часник, лимонний сік і цедру, сіль, перець та інші спеції для курки.

2. Гарненько змащуємо отриманою масою і залишаємо на 30 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

5. Кладемо курку в рукав для випікання або на змащену рослинним маслом форму. Випікаємо протягом години.

6. Готову курку подаємо з картоплею, овочами або рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.