Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг печериць

2 головки цибулі

Популярні новини зараз
Деяким українцям уріжуть пенсії з 1 січня: кому зменшать виплати Держава розщедриться? Чого чекати від індексації пенсій у 2026 році У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать Покарання за банківські картки: українців востаннє попередили
Показати ще

1 яйце

100 г вершкового масла

50 г сиру

½ пучка петрушки

сіль за смаком

Приготування:

1. Миємо, очищаємо гриби. Відрізаємо ніжки і дрібно нарізаємо. Солимо, перчимо й перемішуємо. Далі гриби з'єднайте з дрібно нарізаною і підсмаженою на маслі цибулею, додаємо зварене вкурутую яйце, подрібнену зелень і перемішуємо.

2. Капелюшки грибів заповнюємо приготованим фаршем, укладаємо на змащений вершковим маслом деко, посипаємо натертим сиром, на кожний капелюшок кладемо по шматочку вершкового масла. Запікаємо в духовці до готовності.

3. Готові гриби прикрашаємо гілочками петрушки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових кексів.