Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
1 кг кабачків
500 г печериць
1 помідор
2 цибулини
2 зубчики часнику
пучок зелені
250 г сиру
3 яйця
200 г борошна
2 ст.л. майонезу
4 ст.л. олії
чорний перець та сіль за смаком
Приготування:
1. Натираємо кабачки на тертці і віджимаємо зайвий сік. Дрібно нарізаємо цибулю та печериці. Сир натираємо, подрібнюємо часник та зелень. Нарізаємо кружочками помідори.
2. У кабачки додаємо яйця, солимо, перчимо за смаком. Додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо.
3. На розігріту з олією сковороду виливаємо ложкою тісто і смажимо до золотистого кольору з обох боків по 3-4 хвилин.
4. Змішуємо сир, часник, майонез і перемішуємо.
5. Тепер збираємо торт. Для цього викладаємо кабачковий млинець на блюдо, змащюємо сирною масою, а зверху грибною начинкою. Повторюємо це з усіма шарами, останній змащюємо сирною масою.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо туди торт на 10 хвилин.
7. Готовий кабачковий торт прикрашаємо зеленню і помідорами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного рагу.