Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 700 г капусти
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 морквина
- 200 г плоского бекону
- 1-2 ст. л. цукру
- 2 щіпки солі
- 1 яблуко
- 1 ст. л. кмину
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 1 щіпка майорану
- 1 ст. л. гірчиці
Популярні новини зараз
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще
Приготування:
- Перед вами рецепт найсмачнішої тушкованої капусти, який дуже просто і легко приготувати в домашніх умовах. Тушкована капуста - це ідеальний варіант страви під час Великого посту або у звичайні дні. Також капусту можна використовувати як закуску на святковому столі. Вегетаріанська тушкована капуста білокачанна на всі випадки життя.
- Для приготування тушкованої капусти свіжої нам знадобляться такі прості інгредієнти: свіжа капуста, трохи олії.
- Доповнимо ми рецепт оцтом, грибами, овочами. Готуємо покроковий, простий і смачний рецепт капусти разом.
- Бекон нарізаємо смужками, скибочками, кубиками, як вам більше подобається. Обсмажуємо його на сковороді або в каструлі з товстим дном, де будете надалі гасити капусту.
- Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, а моркву натремо на крупній тертці. Відправляємо все до бекону. Смажимо, перемішуючи, до золотистого кольору цибулі.
- Шаткуємо капусту як можна тонше і відправляємо її тушкуватися хвилин 5, періодично помішуючи. Можна додати пару ложок води. Туди ж додаємо дрібно нарізане яблуко (можна зробити пюре).
- Додаємо сіль, цукор, майоран (інші сухі трави за смаком), кмин (можна посипати готову страву), оцет або вино, гірчицю. Перемішуємо, робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до м'якості капусти, періодично перемішуючи. Готову капусту викладаємо на тарілку і подаємо на стіл.