Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

  • 6 яблук
  • 6 ч. л. меду
  • 4 ст. л. холодної води
  • 1 ст. л. цукру
  • 0,5 ч. л. кориці

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Приготування:

  1. Духовку включаємо нагріватися. Маленький деко (25х15 см) застелити фольгою. Яблука вимити і висушити паперовим рушником. Акуратно ножем вирізати серцевину, але не наскрізь, а залишивши денце. У верхівки яблука овочечисткою зрізати по спіралі 2 витка яблучної шкірки.
  2. В мисочці змішати цукор з корицею і вмочити в цю суміш кожне яблуко "оголеною" м'якоттю. Викласти в поглиблення кожного яблука по 1 чайної ложки меду.
  3. Яблука поставити на деко, на дно якого вилити воду. Деко помістити в духовку на решітку, розташовану на середньому рівні. Встановити температуру 200 градусів, а таймер - 25-30 хвилин.
  4. Дістати з духовки деко і відразу ж перекласти гарячі яблука на тарілку. Фольгу прибрати, а деко замочити у воді, поки не застигла карамель (яблучний сік+ цукор+мед).
  5. Через 15-20 хвилин , коли яблука будуть не гарячі і не холодні, а тепленькі, печені Яблука з корицею і медом готові. Подавати смачно і гарячими і холодними. Приємного апетиту!