Час приготування: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 15 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
- 6 яблук
- 6 ч. л. меду
- 4 ст. л. холодної води
- 1 ст. л. цукру
- 0,5 ч. л. кориці
Популярні новини зараз
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще
Приготування:
- Духовку включаємо нагріватися. Маленький деко (25х15 см) застелити фольгою. Яблука вимити і висушити паперовим рушником. Акуратно ножем вирізати серцевину, але не наскрізь, а залишивши денце. У верхівки яблука овочечисткою зрізати по спіралі 2 витка яблучної шкірки.
- В мисочці змішати цукор з корицею і вмочити в цю суміш кожне яблуко "оголеною" м'якоттю. Викласти в поглиблення кожного яблука по 1 чайної ложки меду.
- Яблука поставити на деко, на дно якого вилити воду. Деко помістити в духовку на решітку, розташовану на середньому рівні. Встановити температуру 200 градусів, а таймер - 25-30 хвилин.
- Дістати з духовки деко і відразу ж перекласти гарячі яблука на тарілку. Фольгу прибрати, а деко замочити у воді, поки не застигла карамель (яблучний сік+ цукор+мед).
- Через 15-20 хвилин , коли яблука будуть не гарячі і не холодні, а тепленькі, печені Яблука з корицею і медом готові. Подавати смачно і гарячими і холодними. Приємного апетиту!