Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10-12

Інгредієнти:

  • 315 г борошна
  • 2 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. соди
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. гвоздики
  • 0,5 ч. л. меленого імбира
  • 0,5 ч. л. мускатного горіха
  • 240 мл рослинного масла
  • 250 г цукру (можна коричневий)
  • 425 г білого цукру
  • 4 яйця
  • 3 моркви
  • 100 г ананасів
  • 120 г волоських горіхів
  • 225 г вершкового сиру
  • 120 г вершкового масла
  • 1 ч. л. екстракту ванілі

Популярні новини зараз
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Приготування:

  1. На цей раз ми будемо готувати приголомшливий рецепт морквяного торта з горішками. Морквяний торт - це більш корисна альтернатива десертів. Мало хто знає, але морква в десертах відчувається дуже смачною і солодкою. Спробуйте і вам точно сподобається.
  2. Для приготування нам знадобитися: борошно, розпушувач, сода, морквина, ананаси, волоські горіхи, вершкове масло, яйця. Приступимо.
  3. Для початку очищаємо моркву натираємо на крупній тертці. Ананас натираємо на крупній тертці або подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Волоські горіхи подрібнюємо ножем.
  4. Потім в миску вливаємо олію, додаємо коричневий і білий цукор, ванільний екстракт, вбиваємо яйця і перемішуємо. Викладаємо підготовлену моркву, чорнослив, горіхи і перемішуємо.
  5. В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, соду, сіль, мелену гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх. З'єднуємо сухі складові з мокрими і ще раз перемішуємо.
  6. Тепер виливаємо торт у форму і випікаємо близько 1 години при 170 градусах. Готовий торт охолодити і відправляємо в холодильник на 1 годину. Тим часом готуємо глазур: змішати вершковий сир з розм'якшеним вершковим маслом, цукром і ваніллю. Змащуємо кремом, що вийшов остиглий торт.
  7. Ставимо торт в холодильник на 30 хвилин, а потім дістаємо і нарізаємо шматочками. Приємного апетиту!