Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе
  • 400 г печериць
  • 200 г сметани
  • 150 г твердого сиру
  • 2 цибулини
  • 6 круглих несолодких булочок

Популярні новини зараз
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще

Приготування:

Ви просто зобов'язані приготувати цей рецепт. Традиційний грибний жульєн в м'якій булочці - це неймовірно смачний і цікавий рецепт, який ідеально доповнить ваш стіл з будь-якого приводу. Такий рецепт стане справжньою зіркою будь-якого святкового меню. При цьому, жульєн в булочці готується дуже просто і швидко - всього за 30 хвилин і складається з доступних інгредієнтів, які ви з легкістю зможете знайти в будь-якому магазині.

  1. Для приготування цього смачного жульєна нам знадобляться такі інгредієнти: куряче філе, печериці, сметана, твердий сир, цибуля і круглі чи не солодкі булочки. Приступимо.
  2. В першу чергу куряче м'ясо варимо в підсоленій воді, дрібно нарізаємо.
  3. Потім цибулю нарізаємо, обсмажуємо її на маслі в попередньо розігрітій сковороді.
  4. Тепер гриби дрібно нарізаємо, додаємо до цибулі, обсмажуємо до готовності.
  5. Після цього додаємо сметану, смажимо ще приблизно хвилин 15.
  6. У булочках зрізаємо верхи і вибираємо серединку.
  7. Тим часом твердий сир натираємо на крупній тертці.
  8. Тепер жульєн викладаємо в булочки, посипаємо тертим сиром і запікаємо в розігрітій духовці до рум'яності. Наш апетитний жульєн готовий. Приємного апетиту!