Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

  • рослинна олія
  • сіль і перець за смаком
  • 3 яйця
  • 1 цибулина
  • 1 помідор
  • 100 г твердого сиру
  • 1/2 кг курячого філе
  • 100 г сметани
  • червоний болгарський перець
  • пачка листкового тіста

Популярні новини зараз
ЗМІ пишуть, що Сергій Притула купив 3 квартири у Києві, збираючи донати на ЗСУ Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом Перевірте свій "Резерв+": кому терміново потрібно в ТЦК
Показати ще

Приготування:

Перед вами рецепт пирога, який ідеально доповнить вашу вечерю, адже він одночасно легкий і ситний.

Для приготування цього рецепту вам знадобляться такі інгредієнти: яйця, цибуля, помідори, сир, куряче філе, сметана, болгарський перець.

  1. Для початку звільняємо куряче м'ясо від шкірки, розрізаємо його на шматочки невеликого розміру і злегка обсмажуємо на розігрітій олії, але не до повної готовності. Солимо і перчимо.
  2. Подрібнюємо ножем цибулю і теж обсмажуємо її на рослинній олії до приємного жовтого кольору.
  3. Помідор і болгарський перець нарізаємо шматочками, але не обсмажуємо.
  4. Щоб зробити заливку, змішуємо в мисці сирі яйця зі сметаною і тертим сиром.
  5. Готове листкове тісто кладемо на робочу поверхню, присипану борошном, розкачуємо і розрізаємо на великі квадрати.
  6. Змащуємо маслом форму для випічки, застеляємо її дно квадратами тіста так, щоб їх кути не збігалися.
  7. кладемо Начинку на тісто шарами - куряче м'ясо, цибулю, помідори, перець. Зверху виливаємо заливку.
  8. Кути тесту, що виступають, загинаємо до центру пирога.
  9. Випікаємо пиріг у духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 30-35 хвилин.