Омлет - популярна страва на сніданок у великій кількості країн. Тому не дивно, що існує велика варіативність у інгредієнтах, спеціях і формах приготування. Сьогодні розповімо вам про доволі мінімалістичний рецепт, який відрізняється від класичного лише тим, що в нього додають борошно. Це дозволяє зробити омлет більш ситним, також увиразнює смак. Проте будьте уважними з дозуванням: більше борошна ніж потрібно перетворить вишуканий омлет на доволі важку страву, яка “не дихає”.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
Молоко - 100 мл (подбайте, щоб воно було кімнатної температури)
Борошно - 1 ч.л.
Яйця - 4 шт.
Сіль, зелень, перець - за смаком,
Олія соняшникова - 2 ст.л..
Хід приготування:
Вимиті яйця розбийте, відокремте білки від жовтків.
Збивайте білки і жовтки віничком для збивання окремо. Сіль додайте до білків. Після окремого збивання, об'єднайте рідини і збийте їх разом.
Обережно влийте в суміш молоко, потім борошно. Обережно перемішайте.
У розпечену пательню налийте олію, туди ж яєчну суміш. Закрийте кришкою і чекайте чотири хвилини. Після цього - дістаньте омлет, прикрасьте зеленню. Збоку можете викласти свіжі овочі: огірки, помідори чи перець.
Їжте обов'язково гарячим і насолоджуйтесь.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Солодкий омлет з чорницею: цікавий рецепт для сніданку.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Порадуйте себе смачним сніданком: омлет з пряними травами.
Також "Знай.ua" писав, Іспанський омлет з травами: рецепт для ідеального сніданку.