Омлет - популярна страва на сніданок у великій кількості країн. Тому не дивно, що існує велика варіативність у інгредієнтах, спеціях і формах приготування. Сьогодні розповімо вам про доволі мінімалістичний рецепт, який відрізняється від класичного лише тим, що в нього додають борошно. Це дозволяє зробити омлет більш ситним, також увиразнює смак. Проте будьте уважними з дозуванням: більше борошна ніж потрібно перетворить вишуканий омлет на доволі важку страву, яка “не дихає”.

Омлет, фото pxhere
Омлет, фото pxhere

Інгредієнти:

Молоко - 100 мл (подбайте, щоб воно було кімнатної температури)

Популярні новини зараз

На Україну чекає потоп – синоптик обіцяє два місяці дощів та один нестерпної спеки

Ані Лорак влаштувала гарячу примірку у TikTok, в хід пішли сексуальні пози

У Дніпрі підлітки рухнули вниз разом з гойдалкою, епічний момент потрапив на камеру

На Франківщині загинули двадцять немовлят, експерти б'ють на сполох - що відбувається

Показати ще

Борошно - 1 ч.л.

Яйця - 4 шт.

Сіль, зелень, перець - за смаком,

Олія соняшникова - 2 ст.л..

Хід приготування:

Вимиті яйця розбийте, відокремте білки від жовтків.

Збивайте білки і жовтки віничком для збивання окремо. Сіль додайте до білків. Після окремого збивання, об'єднайте рідини і збийте їх разом. 

Обережно влийте в суміш молоко, потім борошно. Обережно перемішайте. 

У розпечену пательню налийте олію, туди ж яєчну суміш. Закрийте кришкою і чекайте чотири хвилини. Після цього - дістаньте омлет, прикрасьте зеленню. Збоку можете викласти свіжі овочі: огірки, помідори чи перець. 

Їжте обов'язково гарячим і насолоджуйтесь.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше 

Нагадаємо, Солодкий омлет з чорницею: цікавий рецепт для сніданку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порадуйте себе смачним сніданком: омлет з пряними травами.

Також "Знай.ua" писав, Іспанський омлет з травами: рецепт для ідеального сніданку.