Чи існує ковбаса, яку зі спокійною душею можна давати дітям? Магазинні продукти часто містять велику кількість барвників, консервантів, шкіри та інших добавок. Однак, варену ковбасу можна приготувати вдома, до того ж виключно з натуральних
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- курка — 1 шт.;
- желатин швидкорозчинний — 10 г;
- курячий бульйон — 300 мл;
- часник — 3 зубчики;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- буряк — 1 шт.;
- моркву — 1 шт.;
- лавровий лист — 2 шт.;
- перець чорний горошок — 6 шт.;
- сіль, мелений перець, паприка за смаком.
Приготування:
Курку промити під проточною водою і покласти її в глибоку каструлю. Налити води стільки, щоб туша була на 2/3 у воді, і поставити на середній вогонь. Додати перець горошком, лавровий лист, сіль, очищені моркву і цибулю. Варити курку до повної готовності, не менше 50 хвилин.
Готову курку вийняти на тарілку, щоб охолола. В 300 мл негарячого курячого бульйону розчинити пакетик желатину. Половину буряків натерти і віджати 1 ст. л. соку. Він замінить харчовий барвник. Курку розібрати, відокремивши м'ясо від шкіри. У місткість від блендера покласти часник, сіль, перець, паприку, сік буряків та м'ясо. Інгредієнти перемолоти до пастоподібного стану.
Місткістю для домашньої ковбаси послужить пластикова пляшка зі зрізаною верхньою частиною. Пересипати у неї м'ясний фарш і поставити в холодильник до повного застигання на 5 годин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно —
Як повідомляв портал "Знай.ua", випічка, яку приготує навіть дитина —
Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури —