Здається, що нічого нового у приготуванні котлет неможливо вигадати, однак є
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 2 кг свинини
- 1 кг цибулі
- 1 яйце
- 3 ч. л. солі
- 1 ч. л. чорного меленого перцю
- рослинна олія для смаження
- свіжа зелень
- борошно
Приготування:
Для котлет найкраще підійде свинина середньої жирності. М'ясо і цибулю пропустіть через м'ясорубку та змішайте. Додаємо сіль, перець і зелень, а також улюблені спеції за смаком. Добре перемішуємо. Вбити у фарш одне яйце. Головна фішка в тому, що ми не додаємо хліб. Такий фарш використовується для приготування люля-кебаб, і ці котлети на смак виходять нічим не гірші.
Фарш добре відбити і сформувати з нього котлети. На дошку або тарілку насипте трохи борошна і обкачайте у ньому готові котлети. Обсмажувати приблизно по 7 хвилин з кожного боку на розігрітій сковороді, змащеній олією. Котлети виходять дуже соковитими і смачними. Страву можна подавати з маринованою цибулею.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", випічка, яку приготує навіть дитина —
Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури —