Цукерки зі згущеного молока і какао готуються лише з 2 інгредієнтів, але виходять смачнішими, ніж покупні трюфелі. Надзвичайно простий рецепт домашніх цукерок підкорив серця мільйонів ласунів. Для приготування знадобляться згущене молоко і какао, однак секрет — у їх особливому поєднанні. Ці цукерки виходять набагато смачнішими, ніж трюфеля — вони м'які, ніжні, в міру солодкі, тануть у роті.
Налити у сотейник згущене молоко і поставити на повільний вогонь. Помішуючи, довести згущене молоко до кипіння. Після цього знімаємо з плити і починаємо потроху просівати в нього какао-порошок, добре розмішуючи, щоб уникнути утворення грудочок. В результаті виходить досить густа, тягуча маса.
Вистелити форму харчовою плівкою. Всю масу з сотейника викласти на плівку і розрівняти. Поставити в холодильник на пару годин, щоб маса застигла. Після цього масу посипаємо какао та розрізаємо на рівні шматочки. На завершення ще раз прикрашаємо цукерки какао-порошком.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше