Шоколадне печиво з мигдалем є одним з популярних американських
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Цукор - 150 г
- Цукор ванільний - 1 ч. л.
- Розпушувач - 1/2 ч. л.
- Борошно - 200 г
- Темний какао-порошок - 3 ст. л.
- Мигдаль - 30-50 г
- Сіль - 1 дрібка
- Вершкове масло - 100 г
Приготування печива:
Розігрійте духовку до 190 градусів. З'єднайте в мисці м'яке вершкове масло, цукор, сіль, розпушувач і ванільний цукор. Розітріть масу вінчиком, поки масло повністю не змішається з цукром. Додати яйця і збити до однорідної маси, яка має нагадувати рідкий однорідний крем.
В іншій мисці змішайте борошно і какао та додайте їх до миски з яєчною сумішшю, періодично помішуючи її. Розмішайте до отримання однорідної консистенції. Додайте подрібнений ножем мигдальний горіх, перемішайте.
Важливо! Якщо тісто здасться вам трохи рідким, не додавайте більше борошна, а просто поставте його в холодильник на 30 хвилин, радить Євген Клопотенко.
Сформуйте з тіста печиво круглої форми будь-якого розміру. Однак, слід пам'ятати, що невелике печиво спечеться швидше, ніж велике, тому час приготування для них буде різним. Викладіть печиво на деко, застелене пергаментом, і відправте до духовки на 10-15 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", випічка, яку приготує навіть дитина —
Також "Знай.ua" писав,