Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУкраїнський борщ є найулюбленішою і традиційною
Інгредієнти:
- 3 л. бульйону (свинячого, курячого або яловичого)
- 1 буряк невеликого розміру
- 1-2 моркви
- 2-3 цибулини
- 1 солодкий перець
- 4-5 картоплин
- 3 невеликих яблука кислих сортів
- Половинка невеликого качана капусти
- 400-500 мл томатного соку (можна пюре зі свіжих помідорів)
- Сіль, перець, часник, зелень за смаком
Приготування борщу з яблуками:
У киплячий бульйон покласти натертий на великій тертці буряк. Поки він кипить наріжемо очищену картоплю кубиками невеликого розміру та засипаємо її в бульйон. Тепер нарізаємо болгарський перець і цибулю — кладемо їх у каструлю і варимо разом. Натираємо на великій тертці моркву і відправляємо в каструлю. Солимо за смаком, додаємо перець та духмяний горошок.
Коли картопля та інші овочі вже готові, натремо очищені яблука на великій тертці, викладаємо їх в каструлю. Тепер шаткуємо капусту. Оскільки це літній борщ, ми будемо використовувати молоду капусту, яка вариться миттєво. Її поміщаємо в каструлю в останню чергу.
Заливаємо томатний сік або пюре в каструлю, даємо закипіти. У практично готовий борщ відправляємо рубану зелень і подрібнений часник. Якщо борщ здається кислим, додамо 1-2 чайних ложки цукру. Подавати борщ з яблуками краще в поєднанні зі сметаною і свіжою зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,