Карантин – відмінний час, щоб випробувати свої кулінарні здібності. Українські зірки шоу-бізнесу активно взялися за підготовку, про що хваляться в мережі, ділячись фотографіями кулінарних шедеврів. Спробуйте і ви порадувати близьких і себе смачненьким. Пропонуємо вам приготувати смачний гуляш до макаронів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас – 1 годину, порції – на 4 персони.
Вам знадобиться:
- Курячі стегна – 800 грам.
- Соняшникову олію – 2 с. л.
- Сіль за смаком.
- Паприка червона мелена – 2 с. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка.
- Капуста білокачанна – 600 грамів.
- Помідори, протерті пасату – 200 грамів.
- Бульйон – 200 мл
- Кмин – 1 ч. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сметана жирна – 1 банку.
- Петрушка, зелень – за смаком.
У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити шматочки курки з усіх боків до золотистого кольору. Всипати порошок червоною солодкої паприки і сіль. За бажанням можна додати щіпку гострої паприки. Обсмажити пів хвилини. Додати цибулю, нарізану півкільцями, обсмажити кілька хвилин. Додати капусту, нарізану довільно, обсмажити разом кілька хвилин.
Додати кмин і лавровий лист, влити пасату і бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 30-40 хвилин. Можна замінити бульйон і пасату на томатний сік. В кінці гасіння (м'ясо повинно бути готове) викласти в гуляш сметану, розмішати, прогріти. Блюдо готове. При подачі посипати рубаною петрушкою. Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.
Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.
Раніше портал "Знай.ua" писав рецепт: сніжний краб під яйцем – швидкий рецепт дивовижною закуски.
Також портал "Знай.ua" писав простий рецепт швидкої пасти для ласунів.