Попри те, що в магазинах пропонують велике різноманіття сирів, часто хочеться спробувати натуральний домашній продукт. Цей рецепт не складе труднощів у приготуванні, а вам обов'язково вдасться потішити близьких домашніми стравами.
Налийте молоко в глибоку каструлю і доведіть до кипіння. Курячі яйця збийте разом зі сметаною і сіллю. Приготовану суміш влийте у гаряче молоко і прогрійте протягом 5 хвилин, поки не почне все згортатися. Додати дрібно нарізаний кріп, і все добре перемішайте.
Напівготовий сир залишити відпочити на пів години, а потім процідіть через марлю. Після того, як вся зайва рідина стече, покладіть сир під гніт і поставте у холодне місце на цілу ніч. Вранці сир вже буде готовий до вживання.