Іспанська тортилья є класичним блюдом іспанської кухні, яке подається практично в будь-якому кафе.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Картопля – 4-5 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
Приготування:
Яйця збити з додаванням солі. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Картоплю почистимо, наріжемо маленькими скибочками. Розігріємо сковорідку, обсмажимо в олії до готовності картоплю і цибулю. Якщо картопля вийшла надто жирною, викладаємо її на сито і дамо маслу стекти. Після цього додаємо картоплю в посуд зі збитими яйцями та добре вимішуємо.
Розігріємо сковороду, викладаємо на неї картопляний омлет. Готуємо його під кришкою близько 5-10 хвилин. Потім перевертаємо цей "пиріг" і обсмажуємо другу сторону під кришкою. Перевернути найпростіше, використавши велику тарілку — перекиньте на неї омлет, а потім дайте йому "сповзти" потрібною стороною назад на сковорідку.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,