Гуцульська кухня неймовірно ситна і смачна. Нижче описано особливий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Яловичина - 700 г
- Масло топлене - 4 ст. ложки
- Перець червоний солодкий - 750-850 г
- Часник - 4 зубчики
- Помідори - 3 шт.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Сіль — за смаком
- Перець чорний мелений — за смаком
- Лист лавровий - 2 шт.
- Борошно - 1 ч. ложка
- Паприка солодка й гостра — за смаком
Приготування:
Очистити перець від насіння і порізати на невеликі часточки. М'ясо порізати невеликими однаковими шматочками, приблизно по 2 см. Половину масла (або 25 г вершкового масла і 2 ст. ложки рослинної олії) розтопити на сковороді та обсмажити м'ясо. Коли м'ясо повністю поміняє колір, додати до нього порізану цибулю і дрібно порізаний часник. Помішуючи, обсмажувати разом 10-12 хвилин.
М'ясо з цибулею і часником викласти в каструлю для тушкування, посолити поперчити, посипати паприкою (наприклад, 1 ч. л. солодкої і ¼ ч. ложки гострої паприки). Додати лавровий лист і масло, що залишилося. Викласти зверху перець. Порізати кубиками помідори та додати їх у каструлю.
Накрити кришкою і на 50 хвилин поставити в розігріту до 175 градусів духовку. Готовий гуляш посипати зверху борошном, розмішати і ще на 5 хвилин поставити в духовку. Подавати гуцульський гуляш найкраще з цілою відварною картоплею.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,