Суп із сочевиці є одночасно ситним і корисним. Він легкий в приготуванні і насичує організм енергією на цілий день. Суп з сочевиці приготувати набагато простіше, ніж гороховий або квасолевий. Основна перевага червоного сорту сочевиці — вона не вимагає замочування і дуже швидко розварюється, тому
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- 1,5 л м'ясного бульйону або окропу
- 1 склянку червоної сочевиці
- 2 цибулини
- 1 зубчик часнику
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. борошна
- сіль, перець чорний, червоний
Приготування:
Сочевицю промити і залишити на 30 хв у холодній воді. У глибокій каструлі з товстим дном підсмажити дрібно нарізану цибулю і часник у вершковому маслі. Тоді додати борошно і трохи обсмажити. Тепер додаємо гарячий бульйон або окріп і варимо поки сочевиця не розвариться.
Змішати все з допомогою блендера, посолити та поперчити. Для любителів гостренького червоний перець обсмажте в маслі і вилийте суміш на поверхню супу. При подачі до супу подається часточка лимона. Варто зауважити, що в оригінальному рецепті в самому кінці додається ще пів склянки молока, змішаного з яєчним жовтком, потім суп трохи прогрівається і подається на стіл.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,