На прилавках магазинів та супермаркетів нам часто попадаються на очі численні сирні підробки. Виробники масово здешевлюють цей , додаючи в нього велику кількість замінників молока, зокрема й пальмову олію. Наслідком вживання таких продуктів є надлишковий жир, який засмічує судини, завдає сильного удару по печінці та підшлунковій залозі. Тому кожному слід навчитися відрізняти якісний сир від сирного продукту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДеякі виробники пишуть про це просто на упаковці, однак таким продуктам взагалі не місце у магазинах. Не варто попадатися на гачок дешевизни, оскільки згодом доведеться заплатити набагато дорожче — своїм здоров'ям. Обходити стороною рекомендується і сир у вакуумній упаковці.
Вибирати слід шматок, відрізаний від цілої головки, так у вас буде менше шансів натрапити на підробку. На корочці сирного кола не повинно бути жодних тріщин і нальоту, інакше є ризик придбати разом з сиром шкідливі бактерії або купити дорогий, але зовсім не смачний сир. Якісний сир вирізняється рівномірним малюнком та структурою, рівними симетричними дірочками. При виборі пармезану та інших подібних сортів слід звертати увагу на ціну і репутацію виробника.
Не зайвим буде протестувати сир на якість. Для цього потрібно взяти шматочок придбаного сиру кімнатної температури і акуратно зігнути його під прямим кутом. Сир не повинен тріснути на місці вигину! Фахівці радять відмовитися від пухкого сиру, який легко кришиться і мнеться. Скоріш за все такий продукт містить пальмову олію, змішану з сухим молоком і барвниками.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини
Як повідомляв портал "Знай.uа", . Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці
Також Знай.uа" писав,