Однією з найпопулярніших літніх
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- болгарський перець - 14-16 шт.
- м'ясний фарш - 600 г
- рис - 100 г
- цибулина - 2 шт.
- сіль і перець за смаком
- вода - 100 мл
Овочевий соус:
- морква - 2 шт.
- цибулина - 2 шт.
- помідори - 500 г
- томатна паста - 2 ст. л.
- часник - 4-5 зубчиків
- зелень - 1/2 пучка
- рослинна олія для смаження
Приготування:
Рис залити окропом і залишити на 20-30 хвилин. За цей час на сковорідці з олією обсмажити нарізану півкільцями цибулю і моркву соломкою. Додати до них протерті на тертці помідори і томатну пасту. Посолити і поперчити. Перці очистити від плодоніжки і насіння, промити і обсушити. До фаршу додати натерту на тертці цибулю та рис. Посолити, поперчити, додати 100 мл води і ретельно перемішати. Перці наповнити фаршем.
На дно казана викласти трохи овочів, дрібно нарізаної зелені і часнику. Поверх них повикладати перці, чергуючи шари з овочами і зеленню. Залити водою до верхнього шару, посолити. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою 30-40 хв.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,