Минтай під маринадом з овочів це смачно і корисно водночас. Риба повинна бути присутня в раціоні кожної людини. Минтай за цим виходить неймовірно смачним і соковитим.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- минтай - 1 шт.
- лук 1 - шт.
- морква - 1 шт.
- томатна паста - 2 ст. л.
- вода - 1 склянку
- цукор - 0.5 ч. л.
- сіль, перець за смаком
- лавровий лист - 1 шт.
- олія рослинна - 2 ст. л.
Приготування:
Нарізати цибулину півкільцями, а моркву натерти на великій тертці. Минтай очистити, промити і просушити. Тушку риби нарізати невеликими порційними шматочками. На розігрітій сковороді підсмажити минтай до рум'яної скоринки.
Приготувати маринад з води, томатної пасти, моркви і цибулі. Влити маринад в сковороду. Додати лавровий лист, сіль, цукор і перець. Тушкувати рибу потрібно 30 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом апетитних пончиків
Як повідомляв портал "Знай.uа", . Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці
Також Знай.uа" писав, . Приготування дієтичних чипсів з натуральних продуктів в духовці