Важко знайти того, хто не обожнює піцу. Однак смак справжньої піци обумовлений не стільки її наповненням, скільки якістю тіста в її основі. Багато чого тут, звісно, залежить від якості самої муки і в нас, можливо і не вийде точно таке саме тісто, як у піцейоли в Неаполі, але безумовно, що нам потрібно спробувати. Тим більше, що приготувати тісто для піци досить просто.
У борошно додайте дріжджі, цукор і сіль та все перемішайте. Потім влийте воду і оливкову олію. Вимісіть тісто і залиште в теплому місці на 20 хв. В результаті воно виходить ніжним, ледь прилипає до рук.
З таким тестом зручно працювати, змастивши руки рослинною олією. Акуратно розкачайте тісто і викладіть будь-яку начинку. Випікайте піцу в заздалегідь розігрітій до 220°C духовці 5–7 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше