Рецепт приготування пісочного тістечка з вишневим конфітюром досить простий. Цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вершкове масло — 250 грамів
- Яйця курячі — 2 штуки
- Цукор — 2 столових ложки
- Борошно — 2 столових ложки
- Вишневий конфітюр — 400 грамів
Приготування:
Вершкове масло, яйця, цукор і борошно змішати та замісити тісто. Відокремити від готового тіста приблизно одну третину. Викласти тісто на деко тонким шаром, проколоти виделкою у декількох місцях. Зверху намазати конфітюром і накрити залишками тіста.
Нарізати його смужками і розмістити їх поверх конфітюру хрест-навхрест. Також можна попередньо охолодити третину тіста і натерти на великій тертці зверху. Тістечка необхідно запікати в попередньо нагрітій духовці близько двадцяти п'яти хвилин. Тістечка нарізати квадратиками — і можна подавати до чаю.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,