Інгредієнти:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- 250 г вареного рису
- 300 г відвареної яловичини
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 яйце
- 3 ст. л. вершкового масла
- 100 - 150 мл бульйону
- сіль за смаком
Приготування:
М'ясо та рис відварити до готовності заздалегідь. Цибулю дрібно нарізати, трохи протушкувати на сковороді на вершковому маслі з водою. Викласти цибулю в глибоку посудину, додати прокручене в м'ясорубці м'ясо і вершкове масло. Все ретельно перемішати, додати рис і знову вимішати. З'єднати яйце з бульйоном (підійде той, що залишився після варіння яловичини) і поступово вилити в рисово-м'ясну суміш.
Консистенція в результаті повинна бути середньою, тому слід контролювати кількість бульйону. Форму для запікання змастити вершковим маслом або рослинною олією. Викласти і розрівняти рисово-м'ясну масу. Зверху її можна змастити жовтком. Випікати в духовці 30-35 хвилин при 180 градусах до золотистої скоринки. Запіканку остудити у формі. Після остигання нарізати на порції і подавати зі сметаною або іншим соусом на ваш смак.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,