Пухкі бісквітні шоколадні коржі ідеально поєднуються з ніжним кремом і помадкою, утворюючи справжній кулінарний шедевр. Це тріо змусить потягнутися за ще одним шматочком. Багатошаровий шоколадний торт «Мілка» не даремно носить ту ж назву, що і ніжний молочний шоколад.

Інгредієнти:

4 яйця
9 ст. л. цукру
100 г цукрової пудри
4 ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача
3 ст. л. какао
4 ст. л. води
715 мл молока
70 г крохмалю
270 г вершкового масла
140 г молочного шоколаду
70 г білого шоколаду
Приготування:

Для того, щоб приготувати бісквіт, збий яйця, 4 ст. л. цукру до пишної піни.

Окремо змішай розпушувач, борошно і какао. Додай гарячу воду і перемішай. Просій отриману масу в яєчну суміш і перемішати.
Застели дві форми однакового розміру пергаментом і влий у них однакову кількість тіста. Випікати при 180 °С 15 хвилин. Дай коржам охолонути і дістань їх.
тісто для бісквіту

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер приготуємо крем. Змішай 100 мл молока, крохмаль і 2,5 ст. л. цукру. Молоко, що залишилося, перемішати з роздробленим білим шоколадом в сотейнику на плиті. Не забувай помішувати.
тісто для бісквіту

Торт, фото: youtube
Торт, фото: youtube

Встанови невеликий вогонь і додаємо в сотейник молочно-цукрову суміш. Готуй, поки крем не загусне, постійно помішуючи. Маса повинна вийти консистенції пудингу.

Поки крем остигає, збий 170 г теплого вершкового масла і цукрову пудру. Продовжуючи помішувати, введи пудинг.
А зараз пора приготувати помадку для торта. Порубай молочний шоколад і додай до нього 3 ст. л. молока, 2,5 ст. л. цукру і вершкове масло. Помісти інгредієнти на водяну баню і розігрій до стану однорідності. Після цього остуди помадку.

Торт, фото: youtube
Торт, фото: youtube

Тепер сформуємо торт. Помісти один корж у форму, змащуємо половиною крему і постав в холодильник остуджуватися. Після цього рівномірно розподіли половину помадки. Повтори в тій же послідовності з іншими складовими та відправ торт в холодильник хоча б на 3 години.

Торт, фото: youtube
Торт, фото: youtube

Щоб форма десерту зберігалася довше, діставай торт прямо перед подачею на стіл. Розрізати ножем, змоченим у теплій воді. Насолоджуйся красивим, смачним і ніжним бісквітним десертом!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ-5 швидких рецептів на 450 ккал - підійдуть навіть тим, хто на схудненні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак.

Також "Знай.uа" писав, швидкий торт зі сметанним кремом без випічки — ніжний десерт з найпростіших продуктів. Торт з крихти зі сметанним кремом виходить надзвичайно смачним і ніжним.